tirsdag den 9. marts 2010

Tænkte lige på Anne

Kommer til de to herlige chicks i Dragør og pludselig minder Anne om at hun stadig ikke har fået opskriften på coleslaw og hotwings fra sidst. Anne, her er opskrifterne...

Hot Wings
Amerikansk inspirerede buffolowings. De skal være stærke, men du kan jo skrue lidt ned for krydderierne, hvis du syntes. Bestil dem hos slagteren hvis det skal være rigtig godt. Bruger du dem fra supermarkedet så husk at køb dem umarinerede (kan du ikke få dem umarinerede så marinere du dem bare en gang til).

Marinade:
5 spsk. tomatketchup
4 spsk. HP sauce
3 spsk. brun farin
3 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. paprika
1 tsk. stødt spidskommen
1 fed revet hvidløg
1 lille revet løg
2 spsk. olivenoile
fint hakket chili efter smag

Kom kyllingevingerne i kogende vand tilsat salg og kog vingerne i ca. 10 min (dette skal du kun gøre hvis du bruger helt friske kyllingevinger. Er det dem fra supermarkedet skal de bare marineres, kan du ikke få dem umarinerede, så marinere du bare aligevel efter denne opskrift). Marinade: Bland alle indgredienser sammen og hæld marianaden over de kogte, afdryppede kyllingevinger. Du kan grille dem med det samme, men hvis smagen virkelig skal trænge ind i kødet, skal du marinere dem i minimum 2 timer og gerne op til 3 dage i køleskabet. Grill på havegrill ved mellemvarme eller i ovnen v. 180 gr. i ca. 15 minutter.

Coleslaw:
4 pers.

1/4 fintsnittet spidskål
4 gulerødder revet
3 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket koriander
1 bdt. fintsnittet forårsløg

Dressing:
8 spsk. ægte mayonaise
6 spsk. tykmælk
1 spsk. ingefær saft (revet og presset)
2 spsk. citronsaft
2 spsk. honning
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. dijon sennep
salt og pebber efter behov

Dressing: bland alle indgredienser og smag til med salt og pebber og evt. eddike og honning. Vend dressingen sammen med kål, gulerod, persille, koriander og forårsløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar