Sauce:
1 hakket løg
1 fed hvidløg
250 g champignon
1 ds flåede tomater
1 spsk tomatpuré
1 tsk oregano
1 tsk salt
groftkværnet peber
Sådan gør du:
Rasp udblødes i mælk
Kød røres med rasp, æg, løg og salt.
Fars formes til bøffer, og brunes på panden i smøret.
(Husk rødglødende pande, så smør på og så skal det stue tempererede kød bare være klar)
Sauce:
Løg, hvidløg og champignon svitses i smør.
Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes.
Saucen koger op, tages fra varme, skru ned, tilbage med saucen og lad simre i ca. 5 min.
Saucen hældes over bøfferne, som steger færdig i 4-5 min. SVAG VARME
Kør kanon løse ris, eller pasta al dente hertil.
Velbekomme knægte
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar